top of page
Winguard.png
RIEL által támogatott
WinGuard telepítések száma:
13
advancis_logo-300x138.png
Adv-cover.png

WinGuard felügyeleti szoftver
A PSIM (Physical Security Information Management) betűszó egy biztonságközpontú megközelítést és szoftverplatformot jelent, ami összeköti a különböző biztonságtechnikai alrendszereket - például kamerarendszer, beléptetőrendszer, riasztórendszer, tűzjelzőrendszer - és összeköti őket előre meghatározott eljárások és protokollok szerint.

PSIM szoftver
kep_PSIM.png
Winguard.png
A Physical Security Information Managment (fizikai biztonság információs rendszere) egy szoftveres platform, amely egybeköti a függetlenül és különállóan működő biztonsági rendszereket, majd ezeket egy átfogó felhasználói felületen keresztül irányítja. Lehetővé teszi a felhasználónak, hogy a biztonsági rendszerekben kiderítse az éppen zajló esemény kiváltó okát, és megoldja azokat a legcélszerűbb módon. A WinGuarddal egy olyan PSIM+ szoftvert kínálunk, amely lehetővé teszi a különböző rendszerek integrációját a teljes biztonsági, épületfelügyeleti és kommunikációs területen.
Integrációs lehetőségek
Kép1.png
Tűzjelzés, oltórendszerek, behatolásjelzés, hangosítás,
menekülési útvonalak, vészvilágítás, CCTV, beléptetőrendszer, héjvédelem, kulcskezelés.
Kép2.png
Épületautomatika, HVAC (hűtés, fűtés, szellőztetés), világítás, parkoló menedzsment, szünetmentes tápellátás.
Kép3.png
Telefon, interkom, kaputelefon, E-mail, SMS, hangosbeszélő, PA,
IT infrastruktúra, mobil eszközök.
Epulet_kep.png
WinGuard Express
A WinGuard Express rendszerhez maximum 1000 adatpont csatlakoztatható 3 interfészen keresztül pl. tűzjelző, beléptető, betörésjelző). Tökéletes és költséghatékony megoldás egyetlen helyszínre vonatkozóan, amely nem igényel további klienseket a fő rendszeren kívül. A WinGuard
Express alkalmas pl. a videómegfigyeléssel történő beléptetéshez, vagy a tűzjelző rendszerek vizuális megjelenítéséhez és ellenőrzéséhez, akár 1000
érzékelővel is, ideértve esemény esetén a tűzjelző rendszerben használt eszközök telepítési helyeinek automatizált kinyomtatását.
kep_express.png
WinGuard Basic
kep_basic.png
A WinGuard Basic már egy több helyen működtethető rendszer, maximum 5 kliensen keresztül akár 5000 eszköz csatlakoztatható. Optimális megoldás a közepes méretű rendszerekhez, beleértve a több felhasználós módot is. A rendszer ideális különböző biztonsági, épületfelügyeleti vagy egyéb rendszerek összekapcsolására. A tűzjelző rendszereket, a behatolásjelzőket, a beléptetőket, a videórendszereket vagy kommunikációs rendszereket egy egységes felhasználói felületen lehet vezérelni, lehetővé téve az összes vezérlési lehetőség elérését, és az eseményüzenetek könnyebb megjelenítését.
WinGuard Professional
kep_pro.png
A WinGuard Professional már komplex rendszer, maximum 15 klienssel, 15 interfészen keresztül akár 25 000 csatlakoztatható eszközzel. Lehetséges új interfészek integrálása is. A WinGuard Professional célja, hogy több redundanciát kínáljon. A Hot Standby-nak köszönhetően, a rendszer funkcionalitása akkor is megmarad, ha a központi szerver meghibásodik. Ez különösen fontos a kritikus környezetekben, pl. a pénzügyi szektorban, adatközpontokban, BV létesítményekben, vagy bármely más kritikus területen.
WinGuard Enterprise
kep_enterprise.png
A WinGuard Enterprise korlátlan számú telephellyel, klienssel, adatpont-egységekkel és interfészekkel használható. Új interfészek fejlesztése, hozzáadása is lehetséges. A WinGuard Enterprise több különböző helyszínen működhet, ideális megoldás pl. egy kiskereskedelmi lánc elosztott üzletei számára. A System Manager modul segítségével számos független WinGuard rendszert vezérelhet különböző helyszíneken. Az egyes rendszerek állapotát, a WinGuard felhasználói felület részeként egy felületen jeleníti meg, így a felhasználónak egyszerűbb áttekintésre van lehetősége.
bottom of page